Wat voor opleidingsmogelijkheden biedt HSK?

Bij HSK staan opleidingen en ontwikkeling hoog in het vaandel. Daarom bieden wij diverse opleidingsmogelijkheden voor onze therapeuten, op alle niveau’s van senioriteit.

Voor de starters bieden wij een Traineeship, waarin zij in negen maanden werken en leren worden klaargestoomd voor de functie Basispsycholoog. Vervolgens bieden wij alle therapeuten het volledige opleidingstraject tot Cognitief Gedragstherapeut VGCt®. Daarnaast kopen wij circa 30 GZ– en enkele KP-opleidingsplaatsen per jaar in,  waarmee onze therapeuten hun BIG registratie kunnen behalen.

Als senior therapeut ben je natuurlijk ook nooit uitgeleerd. Zo biedt HSK haar GZ en CGT’ers onder meer de mogelijkheid om zich te bekwamen als EMDR therapeut. Daarnaast bieden we losse opleidingsdagen, die bijvoorbeeld kunnen worden ingezet voor een VGCt Congres of diverse workshops. Verder hebben onze senior therapeuten ook de mogelijkheid om in te stromen in onze zogenoemde seniorenleerlijnen, waaronder psycho-oncologische zorg of bijvoorbeeld coaching.