Traineeship tot Basispsycholoog

WIE?

 

Heb jij je Master (Klinische) Psychologie in de pocket, ben je trots op je cijferlijst en sta je te popelen om je kennis in de praktijk te brengen als therapeut !? Dan is het HSK Traineeship voor Basispsychologen jou misschien wel op het lijf geschreven!

 

WAT?

 

In het Traineeship start je samen met de rest van de Traineegroep direct als Basispsycholoog. Standaard werken onze Trainees vier dagen per week, waarvan de eerste paar maanden één wekelijkse opleidingsdag (in Woerden of Arnhem). Hierin leer je onder meer over (het uitvoeren van) cognitieve gedragstherapie, geprotocolleerd werken en andere psychologische interventies onder leiding van een Regiebehandelaar.

 

WANNEER?

 

Omdat bij HSK diverse keren per jaar een Traineeship voor Basispsychologen start, werven wij doorlopend enthousiaste Trainees. We hanteren voor de sollicitaties dan ook geen vaste deadlines, omdat geschikte kandidaten altijd voor het eerstvolgende Traineeship in portefeuille gehouden worden.

De gespreksrondes vinden plaats vanaf het moment dat de vacature voor de Traineeship online staat tot aan de start van het nieuwe Traineeship.